SUSANA CALVO, guanyadora del Concurs de Cartells de la Festa Major de Creixell 2022

El jurat qualificador ha escollit la proposta titulada "L’ART ÉS EL MEU REFUGI" per la seva creativitat, per ser representatiu de Creixell i per la seva originalitat. La proposta guanyadora rebrà un premi de 150€ i protagonitzarà el programa d’actes de la Festa Major 2022 de Creixell.

Friday 17 June 2022

SUSANA CALVO, guanyadora del Concurs de Cartells de la Festa Major de Creixell 202217/6/2022

El jurat qualificador ha escollit la proposta titulada "L’ART ÉS EL MEU REFUGI" per la seva creativitat, per ser representatiu de Creixell i per la seva originalitat.El jurat qualificador del Concurs de Cartells de la Festa Major de Creixell 2022 ja ha decidit quina serà la imatge que representarà enguany la festa major creixellenca, que se celebrarà del 22 al 31 de juliol. El jurat, reunit ahir 16 de juny al matí, a la Casa de Cultura Cal Cabaler de Creixell, ha escollit la proposta presentada per SUSANA CALVO BOIRA, de Sant Andreu de la Barca (BCN) amb el títol L’ART ÉS EL MEU REFUGI

 

La regidora de Festes de l'Ajuntament de Creixell i presidenta del Jurat del Concurs, Pili Romero, ha destacat que el cartell és molt original, representa els elements festius de Creixell i té molta creativitat. Al concurs d’enguany s’hi ha presentat 3 obres, totes d’una gran qualitat artística.

 

Betty Ghoul, creativa artística, dissenyadora gràfica i membre del Jurat ha explicat que de l'obra guanyadora s'ha valorat la seva creativitat, també la tècnica, que és molt plàstica així com que representa molt bé a Creixell i el sentit de les festes creixellenques  

 

La regidora de Festes ha valorat positivament la bona participació en el concurs d’enguany. "Estem contents de la bona resposta de participació. Sempre és difícil escollir un guanyador perquè totes les obres eren de qualitat, per això al jurat hi havia professionals de diferents vessants com la fotografia i el disseny gràfic ", ha explicat Romero.

 

El jurat qualificador d'aquesta edició estava integrat per la regidora de Festes, Pili Romero, com a presidenta; Juani García, fotògrafa professional; Betty Ghoul, creativa artística i dissenyadora gràfica i Marta Vilaspasa, dissenyadora gràfica i presidenta de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Creixell.

 

La proposta guanyadora rebrà un premi de 150€ i protagonitzarà el programa d’actes de la Festa Major 2022 de Creixell.

 

 

Accions del document