TALLER GRATUÏT DE MANTENIMENT DE LA MEMÒRIA PER A PERSONES MAJORS DE 65 ANYS EMPADRONADES A CREIXELL

El taller està organitzat per l'àrea de la Gent Gran de l'ajuntament i es durà a terme a les instal·lacions de Cal Cabaler Casa de Cultura Creixell tots els dimarts de 10h a 11h. des del 4 d'octubre de 2022 fins al 27 de juny de 2023

Monday 12 September 2022

TALLER GRATUÏT DE MANTENIMENT DE LA MEMÒRIA PER A PERSONES MAJORS DE 65 ANYS EMPADRONADES A CREIXELL
 
Amb la finalitat d'afavorir un envelliment mental saludable als creixellencs i creixellenques empadronats i majors de 65 anys, des de l'àrea de la Gent Gran de l'ajuntament de Creixell, hem organitzat aquest taller de manteniment de la memòria i que tan bons resultats ha donat en d'altres municipis.
 
El taller de manteniment de la memòria dirigit a la població empadronada de Creixell major de 65 anys, té la finalitat de desenvolupar pautes bàsiques d'entrenament i oferir estratègies per a la prevenció de la deterioració de la memòria. També es pretenen millorar les capacitats dels assistents com el llenguatge, la memòria, latenció, l'orientació, el raonament, el càlcul, etc. mitjançant un conjunt de tasques i activitats encaminades a potenciar l'estimulació cognitiva.
 
Quan es parla de prevenció de malalties com l'Alzheimer, els especialistes recomanen coses com menjar sa, fer exercici i ingerir gran quantitat de vitamines…però sense cap dubte, la millor prevenció és la d'estimular la ment realitzant exercicis de càlcul, lògica, raonament o pensament constructiu.
 
El taller es durà a terme a les instal·lacions de Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell , al carrer Sant Jaume 4 de la nostra Vila.
El taller es realitzarà tots els dimarts de 10h a 11h. des del 4 d'octubre de 2022 fins al 27 de juny de 2023 i consistirà bàsicament en exercicis individuals o grupals.
És necessari inscriure's trucant al telèfon 977 13 82 72 o presencialment a Cal Cabaler en horari de 09.00 a 13.30 hores i de dilluns a divendres.
La inscripció és gratuïta.
+ INFO: ☎️977138272

Accions del document