TALLER GRATUÏT DE MANTENIMENT DE LA MEMÒRIA PER A PERSONES MAJORS DE 65 ANYS EMPADRONADES A CREIXELL

El taller de manteniment de la memòria dirigit a la població empadronada de Creixell major de 65 anys, té la finalitat de desenvolupar pautes bàsiques d'entrenament i oferir estratègies per a la prevenció de la deterioració de la memòria.

Thursday 02 November 2023

ÀREA DE LA GENT GRAN

TALLER GRATUÏT DE MANTENIMENT DE LA MEMÒRIA PER A PERSONES MAJORS DE 65 ANYS EMPADRONADES A CREIXELL

Amb la finalitat d'afavorir un envelliment mental saludable als creixellencs i creixellenques empadronats i majors de 65 anys, des de l'àrea de la Gent Gran de l'ajuntament de Creixell, hem organitzat aquest taller de manteniment de la memòria i que tan bons resultats ha donat en d'altres municipis.

El taller de manteniment de la memòria dirigit a la població empadronada de Creixell major de 65 anys, té la finalitat de desenvolupar pautes bàsiques d'entrenament i oferir estratègies per a la prevenció de la deterioració de la memòria. També es pretenen millorar les capacitats dels assistents com el llenguatge, la memòria, l'atenció, l'orientació, el raonament, el càlcul, etc. mitjançant un conjunt de tasques i activitats encaminades a potenciar l'estimulació cognitiva.

Quan es parla de prevenció de malalties com l'Alzheimer, els especialistes recomanen coses com menjar sa, fer exercici i ingerir gran quantitat de vitamines…però sense cap dubte, la millor prevenció és la d'estimular la ment realitzant exercicis de càlcul, lògica, raonament o pensament constructiu.

El taller es durà a terme a les instal·lacions de Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell , al carrer Sant Jaume 4 de la nostra Vila.

Aquesta activitat es realitzarà tots els dimarts i dijous de 10h a 11h. des d'octubre de 2023 fins al mes de  juny de 2024 i consistirà bàsicament en exercicis individuals o grupals.

És necessari inscriure's trucant al telèfon 977 13 82 72 o presencialment a Cal Cabaler en horari de 09.00 a 14h de dilluns a divendres.

 

PLACES LIMITADES

La inscripció és gratuïta.
+ INFO: ☎️977138272
www.creixell.cat 

Accions del document