XERRADA DE CLOENDA DELS ACTES DEL 25N A CREIXELL

La XERRADA "VIOLÈNCIA SEXUAL", va anar a càrrec de l'advocada i assessora Sonia Ricondo. La Sonia va destacar a la xerrada que només l'11 % dels abusos sexuals són denunciats. La diferència entre abús i agressióp és que en l'agressió hi ha violència i en l'abús no, per la qual cosa és més difícil de demostrar.

Tuesday 30 November 2021

ÀREA DE LA SECRETARIA DE LA DONA I IGUALTAT
 
Ahir dilluns 29 de novembre de 2021 va tenir lloc a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell la XERRADA "VIOLÈNCIA SEXUAL", a càrrec de l'advocada i assessora Sonia Ricondo.
La Sonia va destacar a la xerrada que només l'11 % dels abusos sexuals són denunciats. La diferència entre abús i agressióp és que en l'agressió hi ha violència i en l'abús no, per la qual cosa és més difícil de demostrar.
La Sònia és una advocada en exercici, graduada en Dret a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i Màster d’accés a l’Advocacia, també a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.
Especialitzada en l’àmbit de les violències, des de la vessant jurídica del Dret Penal, el Dret Civil (Família) i el Dret d’Estrangeria.
Aquest ha estat l'acte de cloenda de les activitats dedicades al #25N que enguany hem preparat des de l'àrea de la Secretaria de la Dona i Igualtat de l'ajuntament de Creixell, amb la col.laboració del col.lectiu feminista creixellenc Papallones Liles.
 

Accions del document