Xerrada informativa sobre "LES ESTAFES PER MÒBIL A LA GENT GRAN".

Aquest dijous 30 de maig de 2024 al matí ha tingut lloc a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell

Thursday 30 May 2024

👵GENT GRAN / Aquest dijous al matí ha tingut lloc a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell una Xerrada informativa sobre "LES ESTAFES PER MÒBIL A LA GENT GRAN".
 
➡️ La sala de conferències de Cal Cabaler s'ha omplert de gom a gom de gent gran de la nostra Vila, la majoria del grup usuaris i usuàries del Taller de Memòria i de la Llar de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume de la nostra Vila.
 
📌La xerrada ha anat a càrrec de l'Alfonso C., funcionari de l'ajuntament de Creixell, especialitzat en seguretat i que ha estat presentat per la tècnica de gent gran Ariadna Martí.
Les persones majors de 65 anys constitueixen un col·lectiu que preocupa, i molt, a les forces i cossos de seguretat per la seva vulnerabilitat.
 
⚠️Hi ha diferents modalitats d’estafa contra les persones grans i moltes es fan a través del teléfon mòbil. Unes es posen de moda i després sembla que desapareixen. A vegades hi ha moltes denúncies pel fals revisor del gas i sovint pujen les trucades del fals advocat o el policia que demana diners per alliberar un fill. És molt comuna també la trucada perduda des d'un país estranger que després comporta una facturació molt elevada al rebut telefònic.
 
✅ Aquest acte ha estat organitzat per l'àrea de gent gran i atenció social de l'ajuntament de Creixell. Per part municipal hi han assistit la regidora delegada de l'àrea Chelo Picón i també la regidora Núria Clavero.
 

Accions del document