XERRADA SOBRE CONSELLS DE SEGURETAT PER A LA GENT GRAN, A CÀRREC DE MOSSOS D'ESQUADRA I POLICIA LOCAL DE CREIXELL

Representants dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Creixell han fet una xerrada sobre seguretat a casa i a internet, adreçada principalment a la gent gran de la nostra Vila.

Thursday 14 December 2023

ALCALDIA - ÀREA DE BENESTAR, ATENCIÓ SOCIAL, SALUT I GENT GRAN XERRADA SOBRE CONSELLS DE SEGURETAT PER A LA GENT GRAN, A CÀRREC DE MOSSOS D'ESQUADRA I POLICIA LOCAL DE CREIXELL ✅️ Aquest DIMECRES 13 DE DESEMBRE DE 2023 ha tingut lloc a la Llar de Jubilats de Creixell (edifici Centre Cívic Avinguda del Mar) una XERRADA SOBRE CONSELLS DE SEGURETAT A INTERNET I A CASA PER A LA GENT GRAN de la nostra Vila.

Ha estat una xerrada preventiva adreçada a la gent gran que té com a principal objectiu prevenir i aconsellar els nostres majors amb termes de seguretat en les seves activitats de la vida diària, ja sigui al seu propi domicili com al carrer.  

Així mateix, els hi han donat a conèixer les eines de  què disposem totes les persones per evitar maltractaments i prevenir les estafes.

Els principals eixos de la xerrada han estat:

  • 1. RISCOS A INTERNET I A LES XARXES SOCIALS - Avantatges i inconvenients d’internet. - Privacitat i seguretat a la xarxa.
  • 2. SEGURETAT AL DOMICILI - Sistemes de seguretat a l’habitatge. - Recomanacions quan marxem de casa.
  • 3. SEGURETAT A LA VIA PÚBLICA - Als caixers automàtics. - Quan anem a comprar a mercats i comerços.
  • 4. ESTAFES - Falsos revisors / instal•ladors - Enganys més freqüents.

 

 

👮‍♂️👮‍♀️Aquesta Xerrada ha estat realitzada per efectius de Mossos d'Esquadra de la Generalitat de Catalunya i de la Policia Local de Creixell. La xerrada ha estat d'allò més interessant sobretot per a la gent gran de casa nostra

#Creixell #gentgrancreixell

Accions del document