XVII CAMINADA POPULAR DE CREIXELL SEMINOCTURNA AL PIC DE LA MOLA, SOSTRE COMARCAL DEL TARRAGONÈS QUE TENIM A CREIXELL

100 caminadors i caminadores de Creixell i dels pobles de l'entorn, van participar aquest dissabte 16 de juliol de 2022 a la XVII CAMINADA POPULAR DE CREIXELL

Monday 18 July 2022

XVII CAMINADA POPULAR DE CREIXELL
SEMINOCTURNA AL PIC DE LA MOLA, SOSTRE COMARCAL DEL TARRAGONÈS QUE TENIM A CREIXELL
 
100 caminadors i caminadores de Creixell i dels pobles de l'entorn, van participar aquest any a la XVII CAMINADA POPULAR DE CREIXELL.
Enguany es va fer fins al pic de la Mola de 318 metres d'alçada, sostre comarcal del Tarragonès i que tenim a Creixell. Va ser una bona pujada però que van compensar les bones vistes i la recompensa de fer el cim comarcal.
La ruta que es va fer va sortir del Consultori Mèdic de Creixell i va transcòrrer per La Coma, costat de L'AVE, Mas Mercadè, camí de Mas Gibert, El Comellar Gran, La Mola, La Gavatxa, antic GR-92 i Mas Mercadé. Va ser un recorregut total de 9 quilòmetres a peu amb 300 metres de desnivell. La Caminada va començar a les set de la tarda i es va allargar fins a mitjanit. Els i les participants anàven ben equipats i portàven també llanternes i frontals de llum
 
Tots els i les participants amb l’inscripció van rebre una SAMARRETA COMMEMORATIVA.
Aquesta CAMINADA és la que teníem preparada per a l’any 2021 i que a causa de la pandèmia NO es va poder realitzar.
El nostre agraïment al Club Esportiu Muntanyenc de Creixell que un any més ha col-laborat en aquest esdeveniment previ a la Festa Major de Sant Jaume 2022 de Creixell.
 

Accions del document