ACTE SOLIDARI DE SUPORT I MANIFESTACIÓ EN DEFENSA DE LA PAU I DEL POBLE UCRAÏNÈS AVUI DILLUNS 1 DE MARÇ A LES 19H DAVANT DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL

📅 1 de març ⌚ 19:00 h. 📍 Davant de tos els Ajuntaments catalans, i també a l'ajuntament de Creixell.

ACTE SOLIDARI DE SUPORT I MANIFESTACIÓ EN DEFENSA DE LA PAU I EN SUPORT DEL POBLE UCRAÏNÈS AVUI DILLUNS 1 DE MARÇ A LES 19H DAVANT DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL

📢 L’Ajuntament de Creixell i l'Associació Catalana de Municipis -ACM condemnem l’atac militar injustificat a Ucraïna i convoquem tota la ciutadania de Catalunya a manifestar-se en defensa de la pau i en suport al poble ucraïnès.

📅 1 de març
⌚ 19:00 h.
📍 Davant de tos els Ajuntaments catalans, i també a l'ajuntament de Creixell.

L’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) condemna l’atac militar injustificat a Ucraïna

L’Ajuntament de Creixell i l'ACM condemnem la violència davant l’atac militar injustificat del govern de Rússia contra la població civil ucraïnesa, que va començar aquest passat dijous 24 de febrer i que ja ha provocat diverses víctimes civils i militars.

Des dels municipis de Catalunya, condemnem qualsevol tipus de conflicte, però sobretot aquell que ataca directament a persones indefenses i que, a més, ho fa amb bombardejos indiscriminats.

Com a alcaldes i ciutadans de diferents pobles i ciutats, no entenem aquests atacs militars que només aporten danys civils a la població.

La societat catalana i el municipalisme català han estat sempre compromesos amb la pau i en la defensa dels Drets Humans.

Condemnem tot tipus de violència i exigim la desescalada del conflicte, la desmilitarització de la zona i la represa d’un diàleg per a la construcció de la pau.

Per això, exigim a la comunitat internacional i, en especial a la Unió Europea, que prenguin totes aquelles mesures que calguin per a cessar la violència en el territori ucraïnès.

Apel·lem al diàleg i a la mediació per aconseguir una solució pacífica basada en la diplomàcia i el multilateralisme.

Volem especialment expressar el nostre suport a la comunitat ucraïnesa resident als nostres pobles i ciutats de Catalunya.

Per tot això, el municipalisme català convoca a tota la ciutadania de Catalunya a manifestar-se en defensa de la pau i en suport al poble ucraïnès. Avui dimarts 1 de març de 2022 a les 19.00 hores, davant de tots els Ajuntaments de Catalunya.

  • Quan 01/03/2022 de 19:00 a 20:30 (Europe/Madrid / UTC100)
  • On Davant de l'ajuntament de Creixell - Carrer Esgñèsia 3 - Creixell
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 977800202
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Accions del document