ARRIBA DE NOU A CREIXELL LA CAMPANYA DE FOMENT DE LA RECOLLIDA SELECTIVA AL TARRAGONÈS ELS DIES 5,6 i 7 DE JULIOL DE 2023

Els educadors ambientals lliuraran informació i donaran per a cada habitatge un lot integrat d’un cubell per a la matèria orgànica, una bossa per al paper/cartró, una per al vidre i una darrera per als envasos. 5,6 I 7 DE JULIOL DE 9:30H A 14H a la Plaça Major de Creixell
🟡 Nova campanya de sensibilització ciutadana del Consell Comarcal del Tarragonès amb una carpa informativa sobre la recollida selectiva de residus.
.
 
ÀREA DE MEDI AMBIENT
 
ARRIBA A CREIXELL LA CAMPANYA DE FOMENT DE LA RECOLLIDA SELECTIVA AL TARRAGONÈS. DIJOUS 18 I DIVENDRES 19 DE MAIG DE 9:30H A 14H A LA PLAÇA MAJOR.
 
El passat dilluns 17 d’abril va començar el treball de camp de la campanya de sensibilització i foment de la recollida selectiva de residus en aquells municipis que tenen delegat el servei al Consell Comarcal del Tarragonès.
 
Fer més fàcil la recollida selectiva dels residus és l'objectiu prioritari d’aquesta campanya impulsada des del Departament de Medi Ambient de l’ens supramunicipal.
 
Dos educadors ambientals són les persones encarregades d’explicar a la població sobre la necessitat de separar correctament els residus domiciliaris i dipositar-los al contenidor corresponent ubicat a la via pública.
 
Sota una carpa amb el logotip del Consell, els educadors ambientals lliuraran informació i donaran per a cada habitatge un lot compost d’un cubell per a la matèria orgànica, una bossa per al paper/cartró, una per al vidre i una darrera per als envasos.
 
DIMECRES 5, DIJOUS 6 I DIVENDRES 7 DE JULIOL DE 9:30H A 14H A LA PLAÇA MAJOR DE CREIXELL .
 
Es torna a repetir aquesta acció es per tal que les persones amb segona residència puguin recollir el seu lot per habitatge.
 
 
VINE A RECOLLIR EL TEU!! 1 LOT PER HABITATGE!
  • Quan 05/07/2023 a 09:00 a 07/07/2023 a 14:00 (Europe/Madrid / UTC200)
  • On Plaça Major de Creixell
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 977138272
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Accions del document