CREIXELL TINDRÀ UNA PANTALLA GEGANT AL CASAL MUNICIPAL PER SEGUIR LA FINAL DEL MUNDIAL FEMENÍ DE FUTBOL 2023.

LÀrea d'Esports de l'Ajuntament de Creixell tindrà una pantalla gegant al Casal Municipal per seguir en directe la final del Mundial de futbol femení que enfrontarà la selecció espanyola amb Anglaterra aquest proper diumenge, 20 d'agost de 2023 a les dotze del migdia.
ÀREA D'ESPORTS
 
📢📢 CREIXELL TINDRÀ UNA PANTALLA GEGANT PER SEGUIR LA FINAL DEL MUNDIAL FEMENÍ DE FUTBOL 2023. LA PANTALLA S'INSTAL·LARÀ AL CASAL MUNICIPAL DE CREIXELL ⚽️⚽️
 
🏩 LÀrea d'Esports de l'Ajuntament de Creixell instal·larà una pantalla gegant al Casal Municipal per seguir en directe la final del Mundial de futbol femení que enfrontarà la selecció espanyola amb Anglaterra.🇪🇦🇬🇧
 
✅️ L'esdeveniment és aquest proper diumenge, 20 d'agost de 2023 a les dotze del migdia.
 
✅ L️'Ajuntament ofereix a tots els seguidors i seguidores de la selecció espanyola femenina de futbol de Creixell, l'oportunitat de veure aquest partit històric, ja que es tracta de la primera vegada que l'equip aconsegueix arribar a la final i l'expectació és màxima.
 
✅️ Tot i que l'accés és lliure i gratuït, les places es limiten a l'aforament del Casal per garantir la seguretat a l'espai.
 
➡️L'obertura de portes serà a les 11.15h i no es permetrà l'entrada amb objectes perillosos i contundents ni s'admetran elements com ara pirotècnia o ampolles de vidre.
 
  • Quan 20/08/2023 de 11:15 a 14:30 (Europe/Madrid / UTC200)
  • On Casal Municipal de Creixell - Avinguda Doctor Pujol s/n
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 977138272
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Accions del document