DISSABTE 30 DE JULIOL DE 2022 A LES 22H A LA PLAÇA DEL MIRADOR HI HAURÀ EL BALL PARLAT AMB ELS TRADICIONALS VERSOTS I CERCAVILA DE FOC DEL BALL DE DIABLES DE CREIXELL

Aquest DISSABTE 30 DE JULIOL DE 2022 A LES 22:00H a la Plaça del MIrador, hi haurà el tradicional BALL PARLAT AMB ELS VERSOTS punyents del Ball de Diables de Creixell. A l'acabar es farà el CERCAVILA DE FOC pels carrers del nucli històric de la Vila. Demanem que es segueixin les recomanacions i consells de seguretat ja establerts per Proteccio civil de Creixell i Policia Local.
ÀREA DE FESTES
 
DISSABTE 30 DE JULIOL DE 2022 A LES 22H A LA PLAÇA DEL MIRADOR HI HAURÀ EL BALL PARLAT AMB ELS TRADICIONALS VERSOTS I CERCAVILA DE FOC DEL BALL DE DIABLES DE CREIXELL
 
Aquest DISSABTE 30 DE JULIOL DE 2022 A LES 22:00H a la Plaça del MIrador, hi haurà el tradicional BALL PARLAT AMB ELS VERSOTS punyents del Ball de Diables de Creixell.
A l'acabar es farà el CERCAVILA DE FOC pels carrers del nucli històric de la Vila. Demanem que es segueixin les recomanacions i consells de seguretat ja establerts per Proteccio civil de Creixell i Policia Local.
Els balls parlats són representacions teatrals populars que es fan a l'aire lliure i que tenen el seu orígen en els entremesos medievals.
 
Aquests espectacles uneixen teatre, música i dansa i estan dedicats als sants patrons de la població, en el nostre cas a Sant Jaume. Els versots del Ball de Diables fan sempre crítica satíríca de temes d'actualitat, especialment de la política local.
 
La temàtica dels balls parlats entronca amb formes de teatre populars anteriors, però aquests no es popularitzen fins als segles XVIII i XIX i han perviscut fins a l'actualitat.
 
No us ho perdeu!!.
 
Us esperem!!.
 
May be an image of 1 persona i text
 
 
 
 
  • Quan 30/07/2022 de 22:00 a 23:30 (Europe/Madrid / UTC200)
  • On Plaça del Mirador de Creixell
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 977138272
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Accions del document