ELS PROPERS DIES 8 I 9 D'ABRIL DE 2023 TORNA UNA NOVA EDICIÓ DEL MERCAT MEDIEVAL DE CREIXELL

L’horari del Mercat Medieval serà continuat des de les 10:00h fins a les 21:30h. Aquest esdeveniment es desenvoluparà pels principals carrers del nucli històric de la Vila de Creixell els dies 8 i 9 d'abril de 2023.
TORNA EL MERCAT MEDIEVAL DE CREIXELL ELS PROPERS DIES 8 I 9 D'ABRIL DE 2023
Els dies 8 i 9 d'abril torna una nova edició del Mercat Medieval de #Creixell. 🙌
L’horari del Mercat Medieval serà continuat des de les 10:00h fins a les 21:30h. Aquest esdeveniment es desenvoluparà pels principals carrers del nucli històric de la Vila de Creixell.
 
Els dies 8 i 9 d’abril tindrà lloc a Creixell una nova edició del Mercat Medieval, el primer que es pot tornar a fer desprès de la pandèmia de la covid19.  L’horari del Mercat Medieval es farà ininterrompudament des de les 10:00h fins a les 21:30h. Aquest esdeveniment es desenvoluparà pels principals carrers del nucli històric de la Vila de Creixell. Hi hauran Cercaviles, demostració d’oficis tradicionals, diverses atraccions medievals, parades d’artesania, taverna, haima, malabars i la bola màgica.  Al llarg dels dos dies del mercat medieval hi haurà Pinta cares i un servei de canguratge per a la mainada promogut per l'àrea d'Igualtat de l'ajuntament de Creixell.   La recreació del Mercat Medieval de Creixell actual està basada en un moment històric i clau de la nostra Vila.   L’any 1083 el Rei Felip de França va nomenar Carlà de Creixell a Artal Gilmundo. Va ser el primer creixellenc del que es té notícia documentada. El Rei de França va encarregar a Artal Gilmundo la creació pròpiament dita de Creixell. I en base al passat medieval creixellenc, des de l’àrea de turisme de l’ajuntament volem recrear precisament aquest passat medieval de la nostra Vila.     A més al llarg del cap de setmana s’hi podran contemplar al Mercat, els cercaviles amb la Kobla d’en Taulell, espectacles de foc i malabars amb música medieval.
  • Quan 08/04/2023 a 10:00 a 09/04/2023 a 22:30 (Europe/Madrid / UTC200)
  • On Nucli històric de Creixell
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 977138272
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Accions del document