III FESTIVAL DE NOVEL-LA CRIMINAL EN CATALÀ "CREIXELL.CRIMS" 2024

L'esdeveniment tindrà lloc els dies 12 i 13 de juliol de 2024 a Creixell.

DESCARREGUE EL PROGRAMA AQUÍ

 

El III Festival CREIXELL.CRIMS se celebra al municipi de Creixell els propers dies 12 i 13 de juliol de 2024, organitzat per l’Ajuntament de Creixell, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, la Institució de les Lletres Catalanes i altres entitats del Camp de Tarragona, comissariat per l’escriptora Raquel Gámez-Serrano.

 

Els objectius de CREIXELL.CRIMS són fomentar la lectura de la novel·la criminal en català entre la població, difondre l'obra dels escriptors de gènere criminal i proporcionar un espai d'interacció entre autors i lectors així com editors i altres agents vinculats a la literatura.

 

Montserrat Muñoz Madueño, alcaldessa de l’Ajuntament de Creixell, ha explicat: Poder organitzar per tercer any consecutiu un Festival literari d’aquestes característiques representa per a Creixell una aposta clara i contundent per la cultura. Pretenem fer arribar la literatura i la difusió de la lectura als nostres habitants i a tots els visitants que ben segur tindrem a Creixell durant els dies del Festival. Donar suport  a la cultura i els nostres escriptors i escriptores és vital si volem construir una societat crítica i empoderada.

 Trobareu tota la info del Festival a https://www.creixellcrims.cat/

  • Quan 12/07/2024 a 19:00 a 13/07/2024 a 22:00 (Europe/Madrid / UTC200)
  • On Cal Cabaler de Creixell - Sant Jaume 4 43839 creixell - Plaça del Mirador de Creixell - Biblioteca Municipal de Creixell - Avinguda de Navarra s/n
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 977803400
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Accions del document