POSEM EN MARXA EL PROJECTE "MARXES EXPLORATÒRIES" AMB EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS

Treballarem conjuntament amb l’associació Punt 6 de Tarragona, per elaborar aquestes marxes i acompanyament en la reformulació dels plans per l’aplicació del principi d’igualtat de gènere i el seu impacte en totes les escales de la planificació urbana de Creixell.
[POSEM EN MARXA EL PROJECTE "MARXES EXPLORATÒRIES" AMB EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS]Tuesday 01 December 2020Des de la regidoria de Benestar, Atenció Social i de la Dona de l'ajuntament de Creixell, tenim en marxa un projecte amb les organitzadores de “Marxes exploratòries” del Consell Comarcal del Tarragonès. Treballarem conjuntament amb l’associació Punt 6 de Tarragona, qui ens ha guiat, ajudat per elaborar aquestes marxes i acompanyament en la reformulació dels plans per l’aplicació del principi d’igualtat de gènere i el seu impacte en totes les escales de la planificació urbana.

Volem tenir en compte la ciutadania de Creixell i les urbanitzacions del terme municipal. Ens agradaria que a partir d'aquesta publicació a la xarxa de la pàgina de Facebook de l'Ajuntament de Creixell, escrivíssiu quins punts creieu que són més perillosos (foscor, bosc..) on les persones no us sentiu segures passant per aquests racons.

Les marxes exploratòries són una metodologia feminista participativa i dinámica. Consisteixen en unes visites a peu fetes per un grup de persones, normalment per les veïnes, pel barri on viuen, treballen o fan altres activitats. En el seu inici es posava el focus en detectar tots aquells aspectes urbans que afecten a la nostra percepció de seguretat o d’inseguretat.

  • Quan 22/12/2020 de 10:00 a 19:30 (Europe/Madrid / UTC100)
  • On Creixell
  • Nom de contacte Chelo Picón
  • Telèfon de contacte 619 27 04 41
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Accions del document