PRESENTACIÓ A CREIXELL DEL DOCUMENTAL "PATRIARCADO, EL ORGANISMO NOCIVO"

La projecció i posterior col-loqui tindrà lloc el diumenge 27 de novembre de 2022 a les 18h al Casal Municipal de Creixell.
ÀREA DE LA SECRETARIA DE LA DONA I IGUALTAT
 
EL DOCUMENTAL "PATRIARCADO: EL ORGANISMO NOCIVO" ARRIBA A CREIXELL DIUMENGE 27 DE NOVEMBRE A LES 18H AL CASAL MUNICIPAL
 
El Casal Municipal del Creixell acolirà diumenge 27 de novembre 18h la presentació del documental ‘Patriarcado: el organismo nocivo’, que proporciona respostes obertes a preguntes tancades: quins models i paranys pengen del sistema patriarcal?, l’home és també víctima? és suficient la denúncia de la violència de gènere? està en mans de la indústria del porno l’educació sexual de la joventut?
 
Apassionant i pròxim, transcorre fora dels patrons que ens condicionen. Sobre tabús i qüestions en penombra, des dels seus angles cecs, per a desaprendre. Reflexions exemplars. 4 dones poderoses. Els seus testimonis sense victimització ni paternalisme. Amb emoció i força. Juntament amb la intensa argumentació dels especialistes, ofereixen una contundent eina útil, preventiva i efectiva per fer front a aquesta xacra.
El documental ha obtingut la distinció del Ministerio de Cultura com pel·licula especialment indicada pel foment de la Igualtat de Gènere.
 
Apta per a majors de 12 anys
 
Després de la projecció, hi haurà col·loqui participatiu amb el públic assistent i codirector.
  • Quan 27/11/2022 de 18:00 a 21:00 (Europe/Madrid / UTC100)
  • On Casal Municipal de Creixell - Avinguda Doctor Pujol s/n
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 977138272
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Accions del document