PROJECCIÓ DE LES PEL·LÍCULES D'ANIMACIÓ "EL NADAL DEL SENYOR BRANQUILLÓ I L'ESCOMBRA VOLADORA" AL CASAL MUNICIPAL DE CREIXELL

EL PROPER DISABTE 11 DE DESEMBRE DE 2021, A LES 18 H. COMENÇARÀ EL PROGRAMA CINEXIC AL CASAL MUNICIPAL DE CREIXELL AMB LA PROJECCIÓ DELS FILMS "EL NADAL DEL SENYOR BRANQUILLÓ" I "L'ESCOMBRA VOLADORA"

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Creixell s'ha adherit al projecte CINEXIC , el nou programa d’impuls a la difusió del cinema infantil en català impulsat per Òmnium Cultural en col·laboració a les distribuïdores de cinema Pack Màgic i Rita & Luca Films.

 CineXic és un circuit estable d’espais que aposten per una programació regular de cinema familiar en català complementària als circuits comercials, tot per crear i fidelitzar nous públics.

Amb aquest cicle tindreu accés als millors títols del cinema europeu per a públic familiar. Pel·lícules que han estat premiades i s’han passejat pels festivals de referència arreu del món. Un total de vuit títols l’any. Cadascun d’ells durant un mes en dies diferents a les més de quaranta sales que formen part de la comunitat CineXic.

Per saber quins són els títols que formen part d’aquest cicle podeu consultar el web (cinexic.cat), on hi trobareu tota la informació de les pel·lícules, els tràilers i les dates i poblacions on es projectaran. Per estar ben informats també podeu apuntar-vos a la newsletter on, mes a mes, us anirem informant de novetats i algunes promocions molt interessants.

El dissabte 11 de desembre de 2021 veurem a Creixell :El Nadal del Sr. Branquilló i l’Escombra voladora

  La sessió d’avui és una sessió doble formada per 2 pel·lícules curtes (en realitat dos curtmetratges) que són adaptacions de dos contes infantils escrits per la Julia Donaldson. Aquesta escriptora anglesa és autora de nombrosos contes infantils, alguns d’ells bestsellers internacionals. El més conegut d’ells és El Grúfal (es pot aprofitar aquí per preguntar a la sala si algú coneix aquest conte). Tots els contes de la Julia Donaldson, a més a més, estan traduïts i editats en català i castellà. Altres més recents són per exemple El Cargol i la Balena, o El Drac Zog.

 

El Nadal del Senyor Branquilló (Stickman) i l’Escombra voladora (Room on the broom) són dues històries que ens parlen de la importància d’ajudar-se i de compartir. Veureu que els dos protagonistes d’aquestes pel·lícules, el senyor Branquilló i la bruixa, tenen un gran cor i estan disposats a ajudar sempre als altres, però pel camí es trobaran amb alguns obstacles i personatges que potser això de compartir els costa una mica més…

 

 

 INFORMACIÓ DEL CICLE PER AL DESEMBRE 2021 I EL 2022

 DESEMBRE 2021: El Nadal del senyor Branquilló i L’escombra voladora

GENER 2022: Ernest & Celestine, contes d'hivern

FEBRER 2022: El bosc de Haquivaqui

MARÇ 2022: La revolta dels contes

ABRIL 2022: Bon dia, món!

MAIG 2022: La meva setmana extraordinària amb la Tess

OCTUBRE 2022: El regal de la Molly Monstre

NOVEMBRE 2022: Binti, una youtuber sense fronteres

DESEMBRE 2022: Pippi i el senyor sense son + El viatge de Bu

 

 

 

 

  • Quan 11/12/2021 de 18:00 a 19:00 (Europe/Madrid / UTC100)
  • On CASAL MUNICIPAL DE CREIXELL
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 977803400 / 607871054
  • URL de l'esdeveniment Lloc web relacionat
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Accions del document