REPARTIMENT DE "BONS CREIXELL" DE DESCOMPTE AL COMERÇ CREIXELLENC AQUEST DIUMENGE 31 D'OCTUBRE AL MERCADET

Les àrees delegades de comerç i turisme de l'ajuntament de Creixell instal.laran una carpa informativa a la rambla de les Moreres per a repartir els "BONS CREIXELL" de descompte a les persones majors de 19 anys empadronades a la Vila.

Els "Bons Creixell" es podràn recollir aquest proper diumenge 31 d'octubre al Mercadet Setmanal de Creixell.

 

Les àrees delegades de comerç i turisme de l'ajuntament de Creixell instal.laràn una carpa informativa a la rambla de les Moreres. La regidora de turisme Silvia Farrero i el regidor de Comerç Jaime Serret, repartiran els “Bons Creixell” a totes les persones majors dee 18 anys i empadronades a Creixell que encara no hagin recollit elseu Bo. A la vegada, rebran un obsequi de merchandising de Creixell

 

CAMPANYA BONS CREIXELL


L’àrea delegada de Comerç de l’ajuntament de Creixell va començar a final d'agost passat una campanya de suport al comerç local i de proximitat del nostre municipi. Aquesta campanya compta amb el suport de Associació de Comerciants i Empresaris de Creixell .

Per aquesta campanya de suport al comerç local del municipi creixellenc, l’àrea delegada de comerç, a càrrec del regidor Jaime Serret Simo, destinarà un import de 16.900 euros en BONS.

La Campanya BONS CREIXELL 2021 de l’ajuntament de Creixell està inclosa dins del pla de reactivació econòmica i social per tal d’impulsar el sector comercial, de serveis i d’hostaleria del municipi.

Es tracta de BONS per valor de 5€ de descompte que es podran bescanviar (1 per persona empadronada) als establiments de Creixell adherits a la campanya, a partir d’una compra mínima de 15€.

Aquesta campanya suposarà un impacte econòmic per als comerços locals que participen a la campanya de més de 50.000 euros.

Aquesta campanya està adreçada a les persones empadronades majors de 18 anys de Creixell.

Els BONS són d’ús personal i intransferible . En el moment de la compra, a l’establiment adherit et poden demanar el document d’identitat per confirmar que ets el titular dels BONS que vols bescanviar.

En aquesta campanya NO hi participen els establiments creixellencs LIDL, MERCADONA i SPAR.

Els BONS es lliuraran a CAL CABALER (Carrer Sant Jaume 4 de Creixell , en horari de DILLUNS a DIVENDRES de 9 a 11h i de 16 a 18h. i els DISSABTES d’11 a 13h.

 

  • Quan 31/10/2021 de 11:00 a 13:00 (Europe/Madrid / UTC100)
  • On Rambla de les Moreres de Creixell
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 977138272
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Accions del document