XERRADA FORMACIÓ "VIOLÈNCIA SEXUAL"

Tindrà lloc el DILLUNS 29 DE NOVEMBRE DE 2021 A LES 18H a la Casa de Cultura Cal Cabaler de Creixell. A càrrec de l'advocada i assessora Sonia Ricondo García.

XERRADA FORMACIÓ "VIOLÈNCIA SEXUAL"

DILLUNS 29 DE NOVEMBRE DE 2021 A LES 18H. A CAL CABALER

A CÀRREC DE L'ADVOCADA SÒNIA RICONDO

Sònia Ricondo Garcia

Advocada en exercici, graduada en Dret a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i Màster d’Accés a l’Advocacia, també a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.
Especialitzada en l’àmbit de les violències, des de la vessant jurídica del Dret Penal, el Dret Civil (Família) i el Dret d’Estrangeria. Ha impartit cursos d’especialització en matèria de violències masclistes, violències sexuals, Dret de família (separacions, custòdies, etc) i ha estat la ponent i formadora en diverses xerrades divulgatives i formacions dels mateixos àmbits.
També ha exercit en el Servei d’Intervenció Especialitzada de la Catalunya Central i fa més de 3 anys que és assessora a l’Espai pels Drets de la seu de Ca la Dona, oferint suport legal.
Durant els anys 2018 i 2019 va ser responsable de la comissió de Violència de l’Associació Dones Juristes i actualment és vocal de la Comissió de Dones Advocades de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

  • Quan 29/11/2021 de 18:00 a 20:00 (Europe/Madrid / UTC100)
  • On Casa de Cultura Cal Cabaler de Creixell. Carrer Sant Jaume 4. 43839 CREIXELL
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 977138272
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Accions del document