XERRADA INFORMATIVA "QUÈ CAL SABER DEL DOLOR?"

Divendres 4 d'octubre de 2019 a les 18:00h. a la Llar de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume de Creixell. Acte obert a tothom.

El Programa d'educació sanitària a la gent gran (PESGG) és una iniciativa que consta de xerrades informatives impartides per farmacèutics comunitaris amb l'objectiu d'augmentar el coneixement sobre l'ús dels medicaments i millorar les habilitats en el seu maneig. Dins d'aquest àmbit i promogut per l'àrea de benestar, atenció social i salut de l'ajuntament de Creixell, el proper DIVENDRES 4 D'OCTUBRE A LES 18:00H. A LA LLAR DE JUBILATS DE CREIXELL, tindrà lloc una Xerrada informativa amb el títol "Què cal saber del dolor?". Anirà a càrrec d' Anna Icart de Bofarull , farmacèutica de la Pobla de Montornès. L'acte està obert a tothom. Us esperem!. #creixell

El temari a tractar de la xerrada sobre el dolor és el següent:

Què és, com es mesura i com el podem prevenir i tractar. Tractaments farmacològics o no. Què hem de triar?

 A càrrec de : Anna Icart de Bofarull. Colegi Oficial de Farmaceutics de Tarragona i Farmacèutica de la Pobla de Montornès.

Aquesta xerrrada s'ofereix dins el  Programa d'educació sanitària a la gent gran sobre el bon ús dels medicaments (PESGG) .  una iniciativa que consta de xerrades informatives impartides per farmacèutics comunitaris amb l'objectiu d'augmentar el coneixement sobre l'ús dels medicaments i millorar les habilitats en el seu maneig. Si voleu podeu consultar més informació del programa d'educació sanitària de la gent gran a http://medicaments.gencat.cat/ca/ciutadania/formacio/xerrades-per-a-gent-gran/

Per a què em serviran?

Per reforçar i augmentar els vostres coneixements sobre l'ús adequat dels medicaments, per complir millor els tractaments, per fer un ús racional dels medicaments, responsable i sostenible, per aprendre a tenir cura de vosaltres mateixos, per comunicar-vos millor amb el vostre professional sanitari de referència.

  • Quan 04/10/2019 de 18:00 a 20:00 (Europe/Madrid / UTC200)
  • On LLAR DE JUBILATS I PENSIONISTES SANT JAUME DE CREIXELL
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 977138272
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Accions del document