Presentació

Benvolguts, benvolgudes,

El comerç és l’eix central de la vida quotidiana de Creixell i es converteix en una font de riquesa importantíssima pel dinamisme social, cultural i econòmic de la nostra vila.

El comerç i les relacions comercials són una activitat que s’ha de renovar contínuament i que cal que s’adapti als nous temps. Les noves tecnologies, l’explosió demogràfica, la diversitat social i altres factors, obliguen al comerç a sotmetre's a constants transformacions per tal de garantir el seu desenvolupament futur.

El comerç és un dels pilars fonamentals en el que es basa l’economia de la nostra vila.

D’ençà que em vaig fer càrrec de l’àrea municipal de comerç, no he parat de pensar idees i iniciatives per tal de poder dinamitzar el comerç a la nostra vila i donar-li l’impuls adient que necessita i mereix.

Des del propi Ajuntament i, amb el suport tècnic de PIMEComerç-Tarragona hem promogut la creació de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Creixell i esperem que tingui un paper molt important per la unió de tots els negocis i empreses del nostre municipi així com la millora i dinamització del nostre comerç local.

Des d’aquesta Àrea de Comerç al meu càrrec, ens comprometem a impulsar el Mercat Municipal de Creixell i el Mercadet Setmanal, que representen l’essència de la vida ciutadana a Creixell. Volem potenciar un bon servei comercial amb una oferta de productes de qualitat que mantinguin el paper històric de referència de la nostra vila.

Per aquest  motiu, des d'aquest apartat del web municipal volem donar a conèixer les diferents zones de comerç de proximitat, Mercat Municipal i Mercadets, amb els seus encants, per a informar-vos de totes les possibilitats que ofereix el comerç de Creixell. Volem atendre així, de la millor manera possible, les necessitats del creixellencs i creixellenques i de totes les persones que ens visiten.

Accions del document