Presentació

 

Els comesos delegats de  l’àrea de joventut de l’ajuntament de Creixell són els següents:

1.- La proposta de les actuacions i tasques a desenvolupar encaminades a la promoció de la joventut.

2.- La promoció de l’associacionisme juvenil i la proposta dels serveis d’esbarjo i casals d’estiu a prestar pel municipi.

3.- Ser interlocutor ordinari amb les diferents institucions públiques o privades, i col.lectius, l’objecte dels quals sigui la promoció i desenvolupament d’activitats relacionades amb les competències municipals en matèria de joventut.

4.- Proposta per a l’establiment de convenis competència de la regidoria delegada sempre que estiguin previstos pressupostàriament i amb crèdit suficient.

5.- Suport a les iniciatives juvenils.

6.- Suport als joves creadors.

7.- Relacions amb les Associacions l’activitat de les quals es correspongui amb l’àrea delegada.

 

Ja fa 13 anys de l’inici de les polítiques de joventut al nostre municipi, juntament amb l’elaboració del primer pla local de Creixell. Aquest va ser l’¡inici d’un llarg camí, que l’Ajuntament ha intentat mantenir en diferents circumstàncies, sempre centrant els esforços per treballar per i amb la gent jove.

L’any 2008 es va signar el conveni amb els municipis de la ZONA TRAC i el Consell Comarcal del Tarragonès, que segueix vigent encara avui dia.

Comptem doncs amb una eina i  una metodologia de treball molt útil: el treball en xarxa coordinat pel Consell Comarcal del Tarragonès amb altres municipis propers de la comarca. Aquests municipis són Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla, Creixell i La Riera de Gaià, que s’hi va incorporar posteriorment l’any 2018.

 

D’altra banda, comptem també amb el suport que ens ofereix formar part del grup de municipis mancomunats del Consell Comarcal del Tarragonès mitjançant un conveni signat l’any 2014 amb altres 3 ajuntament de la comarca i que són La Pobla de Mafumet, Els Pallaresos i Villallonga del Camp.

Hem estat treballant doncs amb l’assessorament que se’ns oferta, concretament des del Servei Comarcal de Joventut i amb la figura d’una tècnica mancomunada, que sens dubte suposa un suport important al personal que ja treballen habitualment amb el jovent.

 

Regidora delegada de Joventut: Pilar Romero Gracia

Edifici Cal Cabaler- Carrer Sant Jaume 4 – CREIXELL 43839 – TELF. 977138272 – EMAIL: infocreixell@creixell.cat

 

Tècnica de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès:

Cristina Rovira Raspall – Tots els dimecres està a l’edifici de la Biblioteca Municipal de Creixell. Telèfon: 877 80 34 00  - email: crovira@tarragones.cat

Accions del document