Projecte: Rossinyol

L’Ajuntament de Creixell des del curs 2020  està fent una prova pilot conjuntament amb l’Associació Kilometre Cero, d’un projecte anomenat Rossinyol, que facilita el contacte d’alumnat universitari i/o de grau superior, amb nens i nenes de diferents cultures i contextos socials amb l’objectiu d’establir una relació de suport i aprenentatge.

És una oportunitat que afavoreix la interacció, l’entesa i el respecte a la diversitat en el context social multicultural del moment que vivim. És  una experiència que beneficia als nens i nenes, les seves famílies, el centre escolar, l’alumnat universitari i la pròpia Universitat, i el seu objectiu és  facilitar-los suport, consell, amistat, reforç i un exemple positiu, a més de promoure una relació.

Arrel del contacte amb la Universitat de Girona com a pionera,  i amb l’entitat Servei Solidari (Barcelona), amb el coneixement i l’experiència del treball en mentoria, es va poder impulsar el projecte a Tarragona.

Gràcies a la col·laboració entre aquestes institucions i entitats, l’Associació Quilòmetre Zero i les persones que desenvoluparien el projecte van poder formar-se en mentoria i engegar el projecte per al curs 2014-2015.

Si ets alumnat de grau superior i vols unir-te l’any que ve truca al telèfon 610 202 986

Accions del document