Activitats organitzades per la regidoria 2021

CIRCUÏT CREIXELL FENT SALUT

El circuit "CREIXELL FENT SALUT" són 6 rutes de dificultat fàcil a moderat per realitzar a peu, individualment o en família.

L'objectiu és, d'una banda, donar a conèixer part del territori que ens envolta i, alhora, fer esport i millorar la nostra salut.

Aquest circuit té un incentiu addicional, ja que la Regidoria d'Esports de Creixell farà un regal a tothom aquells que completin les 6 rutes i que deixin constància de la seva realització

L’activitat començarà el dia 22 de febrer de 2021 i finalitzarà el 31 d’octubre del mateix any. Tota la informació la podeu trobar a l’enllaç

https://creixellfentsalut.webnode.es/


ACTIVITAT MARXA AQUÀTICA

Practica esportiva que consisteix en caminar amb l’aigua, lleugerament per sota del pit, poden fer distancies entre 50m i varis kilòmetres, segons la modalitat que es dugui a terme.

Aquesta activitat es reprendrà properament, després de les restriccions establertes per la Covid-19. Sols poder realitzar-se tot l’any, tot i que a l’hivern es recomanar l’ús de neoprè.

 


IX TRAIL D'INICIACIÓ CREIXELL

El proper mes juliol de 20 es durà a terme la IX edició de  LA CURSA d'INICIACIÓ AL TRAIl  de Creixell, amb un recorregut de 10.900m. i una altitud, en el seu punt més alt, de 163m. Aproximadament. 

I la VII CURSA INICIAT AL RUNNING recorregut de 3.700m per tots aquells que es volen iniciar al món del running

Sempre que les condicions sanitàries ho permetin.

 


CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA AQUÀTICA

La FEEC a decidit ubicar la seu del CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA AQUÀTICA d’aquest any a la nostra platja de Creixell.

L’esdeveniment tindrà lloc el dia 26 de setembre al matí i podreu gaudir d’aquesta competició de nova implantació a Catalunya.


En el mes d’octubre s’organitzarà el III CAMPIONAT POPULAR DE TENNIS DE TAULA DE CREIXELL.

És un torneig obert  a totes les edats i categories que tindrà lloc al Casal Municipal i la edició d’aquest any serà la tercera.

Sempre que les condicions sanitàries ho permetin.


CROS ESCOLAR

Durant la primera quinzena de desembre, està previst a la zona esportiva municipal de Creixell, la quarta edició del  Cros escolar puntuable pel Campionat Comarcal de Cros i organitzat per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament i l’escola Les Eres de Creixell. En l’activitat hi ha participat uns 400 atletes dels diferents clubs i escoles del Tarragonès.

Sempre que les condicions sanitàries ho permetin.

 


SPORT KIDS

Durant les festes de Nadal s’organitza la jornada anomenada SPORTS KIDS i que consisteix en un  espai on poder jugar amb diferents modalitats esportives poc habituals en els jocs dels nens i les nenes.

 

Així podran fer punteria tirant al arc o en un petit min golf, jugar a tennis, bàdminton, ping pong,     pales... I els més petits també tenen activitats adequades per a ells.

Sempre que les condicions sanitàries ho permetin.

 


V CURSA CANICROS DE CREIXELL

Durant el mes  de gener de 2020 està previst dur a terme la cursa "V CANICROSS DE CREIXELL", amb un recorregut de 6.500m. i una altitud, en el seu punt més alt, de 67m. aproximadament. L'esdeveniment està organitzat per la regidoria d'esports de l'ajuntament de Creixell, amb la col·laboració de diferents entitats i patrocinadors

La sortida serà al Carrer  VERGE DEL CARME de Creixell i el temps màxim per completar la cursa serà de 1 hora. Està previst que el lliurament de premis sigui sobre les 11:00h en el lloc de meta.

TROBAREU TOTA LA INFORMACIÓ AL SEGÜENT ENLLAÇ:

https://canicrosscreixell.webnode.cat/ (pendent d’editar)

Sempre que les condicions sanitàries ho permetin.

 

 


 II CANI BEACH SPEED PLATJA DE CREIXELL

El proper mes de desembre de 2021 es durà a terme la "II CANI BEACH SPEED" amb un recorregut de 2.000m.

L’inici de la prova serà a les 8:30 del matí . Av. de la Gavina s/n a la platja de Creixell d'avant Càmping Gavina

1ª SORTIDA MASCULINS A LES 8:30 i 2ª SORTIDA MASCULINS A LES 9:00

1ª SORTIDA FEMENINS A LES 8:35 i 2ª SORTIDA FEMENINS A LES 9:05

El resultat final serà la suma del temps de cada màniga. El temps màxim per completar cada sèrie, serà de 30 minuts.

https://canibeschspeed.webnode.cat/ (pendent d’editar)

Sempre que les condicions sanitàries ho permetin.


II GALA DE RECONEIXEMENT A L'ESPORT DE CREIXELL

 

Estem treballant en  aquest acte en el que es vol fer un reconeixement a totes aquelles persones i entitats que fomenten la pràctica de l’esport a Creixell.
També es lliuraran guardons a tots aquells esportistes que les entitats han cregut que mereixien una distinció i un reconeixement especial.

 


Accions del document