La Regidora: Silvia Farrero Tahull

Vaig néixer a Barcelona i tinc arrels lleidatanes. Quan tenia 7 anys els meus pares van fer-se una casa a Creixell i  veníem cada cap de setmana. Va ser al 1992 quan m’hi vaig instal·lar definitivament. Estic casada i amb dues filles.

Soc diplomada en magisteri i llicenciada en psicopedagogia i he exercit de directora de centres escolars del curs 2003-2004 al curs 2018-2019.

Vaig entrar com a regidora a l’ajuntament de Creixell al maig del 2014, fent-me càrrec de les regidories de Turisme, joventut i biblioteca però, amb poc temps per dedicar-m’hi. A l’actual legislatura, vaig deixar el càrrec de directora i vaig fer-me càrrec de les regidories de Medi Ambient i Turisme. Encara que semblin dues regidories incompatibles poden complementar-se si les treballem amb coherència però necessiten molta dedicació.

Van escollir-me per a portar la presidència del Consorci Turístic del Baix Gaià del Juny del 2014 al Juny del 2016, sent reelegida 2 anys més, fins al juny de 2018.

Enamorada del meu poble, únic i privilegiat sempre que vulgueu estic a la vostra disposició per escoltar els vostres neguits i noves propostes.

Accions del document