Escola Bressol ESTEL DE MAR DE CREIXELL

Creixell compta també amb una Escola Bressol, l’Estel de Mar, gestionada per el grup Camp Joliu de l’Arboç, que es fa càrrec de la seva direcció i gestió.

L’escola bressol l’Estel de Mar a Creixell té l'objectiu d'oferir una educació innovadora als infants d'entre 0 i 3 anys. La llar disposa d'un marc natural que permet gaudir d'un entorn d'aprenentatge ampli per afavorir la curiositat i el descobriment dels nostres alumnes.

 

 

Com a llar ens proposem que el dia a dia dels infants sigui gratificant i agradable i per això disposem d'un gran equip d'educadores amb experiència i en constant formació. A l’escola bressol Estel de Mar ajudem als infants a despertar les seves emocions, a utilitzar els sentits i a donar les primeres passes en l'educació en valors.

 

Sabem que la primera escola marcarà molt el camí en l'educació dels fills. Per això a l’Estel de Mar fem un acompanyament constant a les famílies per ajudar-los a encarar totes les novetats d'aquesta nova etapa: els primer amics, els primers àpats a l'escola, els primers aprenentatges.

Ens interessa molt generar un clima alegre, proper i de seguretat, per tal que tots els infants es sentint feliços i puguin gaudir d’un projecte educatiu d’alta qualitat.

L’escola ofereix també serveis d’acollida, menjador, bugaderia, escola de pares i també la opció de l’escola bressol d’estiu.

ESCOLA LES ERES DE CREIXELL

Carrer Onze de Setembre s/n

43839 - CREIXELL

Telf. 977 80 05 97 -  683109311 

WEB: https://agora.xtec.cat/esc-leseresdecreixell/

MAIL:  e3005364@xtec.cat

 

Accions del document